среда, 15 мая 2019 г.

Якщо говорити між нами,
 то все починається з мами...
     Мама, мамочка, матуся... Скільки ніжності, тепла і любові у цьому слові, що називає людину, яка для всіх найближча, найдорожча, найрідніша.  У травні, коли прокидається від сну природа, коли дзвенить у блакиті пташиний спів, теплий весняний вітер приносить нам свято Матері.  
     Таке свято відбулося і в нашій школі. Учні готувалися до свята заздалегідь: малювали портрет своєї улюбленої матусі,писали міні -  твори, підготували подарунки своїми руками, вчили вірші. А результатом цієї роботи став літературно- музичний калейдоскоп "Якщо говорити між нами, то все починається з мами...", який пройшов в шкільній бібліотеці. Я та бібліотекар Солоннікова Тетяна Олександрівна розповіли присутнім про історію свята Матері, познайомили з особливостями святкування цього свята в Україні та у світі. Діти з захопленням слухали легенду про материнське серце та про мамині обереги. А "Притча про маму" змусила дітей замислитися над тим, що матуся найдорожче , що є в людини і її потрібно шанувати і берегти. Учні читали вірші. слухали пісні "Весняний Вальс", "Матуся", Мамочко моя".  Розгадували головоломки, загадки про маму.



Любі матусі! вітаю з Днем матері та бажаю, щоб кожен день дарував міцні обійми, веселі посмішки, яскраві миті. Нехай діти завжди будуть здорові, а Ваше материнське серце не знає печалі та кривд.

Комментариев нет:

Отправить комментарий